Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Eengezinswoning ontruimt in Eemnes

Eengezinswoning ontruimt in Eemnes

In Eemnes in het Gooi een woning leeg en bezemschoon opgeleverd conform eisen makelaar. Een koopwoning in opdracht van familieleden leegmaken en veegschoon overgedragen aan de makelaar. Eengezinswoning leegruimen en verkoop klaar maken binnen 1 week in 1 dag. Familie stond met open mond te kijken hoe vlot en fijn het ging tijdens ontruiming.

Alle bruikbare inboedel ging naar een goed doel hier in Nederland!

Woning leegruimen en daarbij een goed doel steunen wilt toch iedereen?

Een koopwoning kan vaak heel vol staan met meubels en kleingoed. Inboedel in een koopwoning dat ontruimd moet worden kan er vaak ook nog prima uitzien. Is iets kapot dan wordt het vervangen dus op een zekermoment bij het leegmaken is er vaak niets kapot en vaak nog recent aangekocht.

Weg gooien van meubels, spullen en kleingoed is dan zonde!

Veel bruikbare spullen geven wij weg aan een goede doel. Wij werken met verschillende goede doelen en ook Organisaties buiten Nederland. Veel ca 80 % blijft in Nederland want hier is ook veel armoede. Alleen zien wij het vaak te weinig. Mensen met kinderen die amper kleding kunnen kopen. Eten en drinken is een levensbehoefte alleen dit is al lastig voor sommige mensen. Hierin kunnen wij samen met onze klanten het verschil maken ten opzichte van andere ontruimingsbedrijven.

Spullen voor goede doelen die wij dagelijks sorteren zijn:

  • Potten, pannen, keukengerei en bestek.
  • Boeken, LP`s, DVD`s en oude filmbanden.
  • Fotocamera`s en dia`s.
  • meubels zoals vintage, design, modern.
  • Witgoed maar niet te oud.
  • Kleding voor de kledingbanken.
  • Gereedschap ( liefst elektrisch en partij handgereedschap prof. )
  • Goud of zilver of gouden sieraden ( dit kunnen wij per gram uitbetalen of verrekenen )
  • Gekke hobby, verzameling of schilderij kunst enz.

Koopwoning schoon maken na het leegruimen.

Eerst alle inboedel en persoonlijk spullen uit een koopwoning verwijderen. De woning leegmaken volgens koopcontract gemaakte afspraken overlevering kan worden voldaan. Hierbij geldt dat u de woning vaak ook schoon en fris moet achter laten. Wij kunnen uw woning schoonmaken. Doordat wij samenwerkingen met schoonmakers hebben door het hele land kunnen wij ook in het Gooi uw woning professioneel reinigen. Zo heeft u alles onder 1 dak geregeld.

 

 

 

 

Foto's

koopwoning leegmaken leegruimen eemnis het gooi
koopwoning leegmaken leegruimen eemnis het gooi


Terug