Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Huis leeghalen Naarden

Huis leeghalen Naarden

Een huis leeghalen in Naarden voor familie naar aanleiding van een overleden vader.

Wij hebben onlangs een huis mogen leeghalen in Naarden. De familie was druk bezig met persoonlijke items te doorzoeken en zelf weg te vernietigen. Dit uitzoeken was voor de familie na aantal weken werk en vele ritjes naar een milieu-straat rijden genoeg reden om het nu verder uit handen te geven.

Stappen die wij genomen hebben voor deze familie in Naarden bij het leeghalen van het huis:

Naar aanleiding van een telefoongesprek hebben wij een aantal gerichte vragen gesteld omtrent de te ontruimen woning. Het huis leeghalen was hun doel. Aan de hand van een aantal vragen geven wij een prijsindicatie. Dan kunnen de mensen beslissen of ze ons willen langs laten komen en of het voor hun interessant is of niet. Wij hadden een geschatte prijs voor gelegd dat voor deze familie wel redelijk overeen kwam. Hierdoor kwam er een afspraak voor een gratis vrijblijvende offerte uit. Wij zijn bij het huis geweest en alle wensen met de familie doorgenomen omtrent het leeghalen van het huis voor uiteindelijk een verkoop.

Na ons bezoek is er een offerte per mail verstuurd met een definitieve prijs maar ook met een duidelijke werkomschrijving en planning hoe wij deze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dit was akkoord bevonden en werd binnen 1 week uitgevoerd.

Wij hebben deze klus in 2 dagen gedaan. 1 dag hebben wij alle bruikbare spullen kunnen filteren voor de goede doelen waar wij veel mee werken. Bruikbare spullen zoals kleding, boeken, keuken gerei, servies, meubels zoals tafel en stoelen, design kast woonkamer en witgoed. Al deze meubels hebben wij tijdens de eerste dag netjes ingeladen en direct weg gebracht.

Bij de aanvang van dag 2 werd de ontruiming nogmaals besproken voor de start van de werkzaamheden. Het huis leeghalen kon beginnen. Alles werd eruit gehaald. Alleen het “nagel vaste” werd in het huis achter gelaten. Ook gordijnen lieten wij hangen voor inkijk en anti diefstal. Lampen in elke vertrek zoals plafonnieres lieten wij ook zitten zodat er altijd lichtpunten zijn voor bezichtigingen.

Einde van 2e dag werd de klant uur van te voren opgebeld met het verzoek naar het huis te komen na leeghalen. Zo kon er nadien met de klant een rondje door het huis worden gelopen om de oplevering te controleren zoals doorgenomen smorgens. Zo kan er niets mis gaan.

Nadien werd de factuur overhandigd en werd de klant bedankt voor de prettige samenwerking.

Foto's

huis leeghalen naarden
huis leeghalen naarden
huis leeghalen naarden
huis leeghalen naarden
huis leeghalen naarden
huis leeghalen naarden
huis leeghalen naarden
huis leeghalen naarden
huis leeghalen naarden
huis leeghalen naarden


Terug