Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Huis leegruimen Eemnes

Huis leegruimen Eemnes

In opdracht van familie hebben wij een huis moeten leegruimen in Eemnes regio `t Gooi.

Een koophuis vrijstaand met tuin achter en voor. Na een beginnende ziektebeeld bij echtgenoot is het voor de vrouw des huizes niet meer op te brengen zonder inwonende kinderen dit grote huis te onderhouden. Na vele gesprekken en een lange zoektocht naar een senioren aanleunwoning met woonbegeleiding voor haar man dan eindelijk een aanstaande verhuizing georganiseerd.

Verhuizen van A naar B.

Oudere mensen verhuizen is het zelfde als een oude boom verhuizen. Dit kun je maar 1 keer doen.. Daarom moet deze verhuizing ook netjes verlopen en wilt u er geen omkijken naar hebben. U zoekt een verhuisbedrijf dat ook nog uw oude woning kan leegruimen? Tijdens het verhuizen regelen wij de volgende zaken voor u:

  • Inpak materiaal zoals verhuisdozen,
  • Meubel inpak folie en verhuisdekens om grote items in te pakken,
  • Verhuislift om het naar beneden of boven te verplaatsen,
  • Verhuisauto om alles te vervoeren van A naar B.
  • Demontage van grote items,

Binnen 1 week een verhuizing georganiseerd voor uw vader of moeder? Wij komen graag even langs voor een offerte..

Naast het verhuizen wilt u nadien ook een woning leeg laten maken. Dus zoekt u een bedrijf die een totaaloplossing biedt zoals Woningontruiming het Gooi.

Wij bieden naast verhuizen u ook hulp en ondersteuning bij het leegmaken van uw koophuis. Van losse meubels meenemen, inpakken van kleingoed en opruimen van alle losse niet spijker of nagelvaste spullen. Wij maken uw koophuis leeg en ontruimen alles conform eisen makelaar. Ook schoonmaak behoort tot de mogelijkheden.

Een schuur,  tuin of garage wordt dan ook ontruimd. Een garage maken wij dan zo leeg mogelijk en alleen de spijkervaste meubels laten wij erin staan.

Zelfs een zolder of kelder wordt door ons grondig leeg gemaakt. Een kelder waar je vaak niet goed in kunt staan. Staan vaak spullen stof te happen en veelal niet meer bruikbaar. Wij ruimen het op en nemen alles mee ook afval tijdens onze huisopruiming.

Ben u nieuwsgierig naar onze offerte betreft koophuis leegruimen Eemnes? Bel of mail ons: 06 – 38 31 80 14 of email: .

 

 

 

Foto's

koophuis eemnes leegmaken en verhuizen
koophuis eemnes leegmaken en verhuizen


Terug