Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Inboedel Ophalen Blaricum

Inboedel Ophalen Blaricum

Inboedel Ophalen in Blaricum en omsteken binnen enkele werkdagen. Wij komen snel en nemen alles mee waar u vanaf wilt. Heeft u een kapotte bank? Of een kapotte bed? Versleten kast meubel of toe aan nieuwe inboedel? Wilt u een complete woning ontruiming?

Inboedel Ophalen met sjouwers en een vrachtauto dat snel langs komt en alles meenemen tegen een betaalbare prijs. Dit wilt u toch ook?

Inboedel Ophalen begane grond of etage?

Wij komen ook op een etage op uw meubel of complete inboedel op te halen. Vaak appartementen of flats hebben een interne lift. Veel meubels passen in de lift. Inboedel Ophalen en alles via een interne lift naar beneden vervoeren is dan handig. Alleen soms past het net niet in de lift. Dan heeft u een probleem… -> Wij helpen u hierbij toch met afvoeren van uw meubelen en regelen een oplossing. Of we sjouwen het via de trap naar beneden. :Professioneel en zonder schade. Of ze zetten onze verhuislift in. Met onze verhuislift ( buitenlift ) kunnen we alles naar beneden transporteren.

Wij nemen alles mee; kapot, versleten en verkleurt of bruikbare meubels.

Inboedel ophalen dat bruikbaar is kunnen wij schenken aan een goede doel. Niet-bruikbare meubels of inboedel kunnen wij ook meenemen. Dit bezorgen wij dan bij een afvalverwerker. Dit wordt dan milieuvriendelijk vernietigd. Hierin maken wij grove scheiding in. Hout wordt is aparte klasse gesorteerd. Niveau A en B en C. Waarvan niveau A schoon hout is zonder verf. Niveau B en C zijn van mindere kwaliteit schoon hout. Omdat er spijkers of schroeven in zit verwerkt. Klasse C zit er ook veel verf aan. Deze hout wordt dan in mindere mate hergebruikt. Plastic kunststof en glas wordt ook apart verwerkt. Metalen zoals ijzer, koper, aluminium, enz worden als metaal apart omgesmolten en er weer een nieuw grondstof van te maken.

Foto's

Inboedel Ophalen Blaricum
Inboedel Ophalen Blaricum
Inboedel Ophalen Blaricum
Inboedel Ophalen Blaricum


Terug