Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Ontruiming vervuild 3 kamer appartement Bussum

Ontruiming vervuild 3 kamer appartement Bussum

Woning leegmaken en schoonmaak service in Bussum.

Voor ons is geen huis te vol en geen klus te vies. Een woning leegmaken is omnze dagelijkse bezigheid. Of het nu gaat om een “horder” propvol huis, of een zwaar vervuilde woning die in geen maanden is schoongemaakt, wij krijgen de woning bezemschoon opgeleverd. Ook wanneer de bewoner langere tijd in de woning heeft gelegen pakken wij de klus aan. Bij het ontruimen van de meer vervuilde woningen trekken onze ontruimers speciale overalls en handschoenen aan. Ook hebben zij de beschikking over speciale mondmaskers. Op deze manier zijn onze ontruimers beschermd tegen de vele bacteriën die in de woning liggen. Daarnaast wordt er vaak door GGD de woning ontsmet op vervoek van een woningbouw of politie bij een misdrijf.

Compleet woning leegmaken en alles verwijderen.

Wij ontruimen de complete woning. Systematisch worden alle kamers een voor een ingepakt en leeggeruimd. Wanneer het appartement op een verdieping ligt, gebruiken wij onze verhuislift om alles af te voeren. Dit zorgt voor veel minder overlast voor omwonenden en werkt meestal ook nog sneller. Wij brengen onze eigen materialen mee naar de ontruiming. Zo hebben wij extra stevige vuilniszakken om alle afval in te verpakken, puinzakken voor glaswerk en potten en dergelijke en stapelkratten voor alle bruikbare inboedel. U hoeft dan ook niets voor ons in te pakken. U haalt de spullen uit de woning die u nog wilt hebben en de rest laat u voor ons liggen.

Steunen goede doel tijdens een woning leeghalen in T Gooi.

Wij steunen met vele bruikbare spullen verschillende goede doelen. Samen met onze klanten zoeken wij zoveel mogelijk bruikbare items uit een woning. Dit kan grote als kleine spullen zijn als het maar bruikbaar is. Van boeken, bestek uit de keukenla, potten en pannen, kleding. Of grotere items zoals een bruikbare bank, tafel met stoelen, dressior of kast. Verzameling of gereedschap. Kunst of kleine curiosa voorwerpen als decoratie.

Wilt u ook een woning laten leeghalen in Bussum of het Gooi? Bel, email of whatsapp ons op : 06 – 38 31 80 14 of mail: .

Foto's

Woning leegmaken bussum het gooi
Woning leegmaken bussum het gooi
Woning leegmaken bussum het gooi
Woning leegmaken bussum het gooi


Terug