Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Vloerbedekking verwijderen Hilversum

Vloerbedekking verwijderen Hilversum

Vloerbedekking verwijderen en opruimen in Hilversum naar aanleiding van een huuropzegging.

Ligt uw vloer gelijmd? Heeft u een betonnen vloer met een top afsmeer egaline hechtlaag? Heeft u misschien een houten ondervloer zoals hardboard of zachtboard geniet op de vloer?

Of heeft u kurk vloer dat vast zit op de betonnen vloer?

Vinyl dat stug en gelijmd zit zal ook lastig zijn deze te verwijderen.

Waarom een vloerbedekking verwijderen in Hilversum,

U wilt een nieuwe vloer leggen? Of heeft u de huur opgezegd? Deze vloer moet kaal en bezemschoon worden opgeleverd. Dus ook alle vloerbedekkking er uit halen en opruimen. Ligt er lijmresten dan kunnen wij dit ook voor u opruimen. Wij werken met machines speciaal voor elke type vloer te verwijderen. Wij gebruiken machines die geen overlast ( herrie ) produceren. Ook zijn het machines die tot de mm vloerdekte kan stoppen om een zo goed mogelijke resultaat te behalen.

Laminaat, houten vloer en parket verwijderen  en afvoeen?

Een houten vloer moet vaak worden verwijderd van  de woningbouw of verhuurder als deze is beschadigd of niet dooor de hele woning doorloopt. Soms stopt de vloer ook onder een kledingkast. Wanneer u  een kledingkast weg haalt moet ook de complete vloer eruit. Een parket of laminaat vloer halen wij in stukjes eruit inclusief ondervloer. Een ondervloer wordt gebruikt als demping van geluid en contact geluid te reduceren. Vooral in flat woningen heb je temaken van contact geluid omdat alle woningen  m et elkaar strak in verbinding staan.  Dus het geluid kan door de muren en plafonds verplaatsen door het hele gebouw naar andere woningen.

Machines om vloeren te verwijderen:

Wij werken met diverse electrische gereedschappen. De belangrijkste zijn : tapijt stripper, schuurmachine van diamand en blok bandschuurmachine.

Diamand schuurmachine is duur in gebruik vanwege slijtage diamand dat niet goedkoop is. Maar je krijgt er wel hele mooie resultaat mee.

Foto's

laminaat vloer verwijderen hilvesum
laminaat vloer verwijderen hilvesum


Terug