Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woning leegmaken Laren

Woning leegmaken Laren

Onlangs in opdracht van een klant de opdracht gekregen om een woning in Laren te ontruimen.

Deze woning werd bewoond door een mevrouw dat onder curatele stond. Deze bewindvoering heeft alles geregeld omtrent het leegmaken en ointruimen  van deze woning. Hiervoor is een budget aangevraagt voor bijzondere bijstand via de gemeente. Mevrouw was op leeftijd en verhuizen was vanwege lichamelijke klachten vereist.

Bezemschoon opleveren huurwoning in Laren.

Deze woning in Laren van t`Gooi hebben wij bezemschoon / veegschoon opgeleverd conform eisen woningbouw. Deze huurwoning was ruim 35 jaar bewoond en veel verbouwd en aangebouwd. De woning, tuin en schuur moest in originele staat worden hersteld. De schuur stond op instorten. Dit is later na aanvang huurovereenkomst aangebracht dus moest compleet worden verwijderd. In de woning betrof het om allerlei kleine zaken die zelf zijn aangebracht zoals: diefstal beveiliging, kabels ( internet en telefoonsnoeren ), railzen en gordijnen, lampen incl kroonsteentjes plaatsen, boedel verwijderen en alles demonteren wat nodig was.

Een snelle woningontruiming in Laren binnen 2 weken in 2 dagen.

In “het Gooi” kunnen binnen 1 a 2 weken een woning ontruimen en leegmaken. Het leegruimen en totale restboedel eruit halen doen wij in 1 dag en soms 2 dagen wanneer het een grote woning betreft. Deze woning was in een dusdanige staat dat er 2 dagen wordt ingepland voor de complete ontruiming. Een spoed huis ontruiming kan bij ons binnen enkele werkdagen. Wij hebben als middel groot ontruimingsbedrijf de capaciteit om direct op te schalen naar een ontruiming binnen enkele werkdagen. Het realiseren van een snelle spoedontruiming betekend ook dat er van te voren duidelijke afspraken gemaakt moeten worden. Daarom komen wij ook hierbij nog steeds langs van te voren binnen 1 dag voor het uitbrengen van een offerte voor uitvoeren werkzaamheden.

Steun een goede doel met woning leegmaken en bezemschoon opleveren.

Ook u kunt een goede doel steunen door uw bruikbare spullen in de woning achter te laten voor ons om te ontruimen en schenken aan goede doel. Wij ontruimen dagelijks woningen en bedrijfspanden in opdracht van klanten en sorteren alle bruikbare meubels en kleingoed zoals huisraad of elektronica of dit bruikbaar is of niet.  Zonde om zomaar alles klakkeloos af te storten. Dit ontlast het milieu, brengt de stort afvalmilieukosten omlaag, maakt mensen blij en is gewoon zonde als het nog een ronde mee kan toch?

Foto's

Woning leegmaken Laren
Woning leegmaken Laren
Woning leegmaken Laren
Woning leegmaken Laren
Woning leegmaken Laren
Woning leegmaken Laren


Terug