Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woning leegmaken voor verkoop Hilversum

Woning leegmaken voor verkoop Hilversum

Een woning leegmaken conform eisen makelaar voor verkoop in de omgeving van Hilversum? Inboedel verwijderen van een koopwning in het Gooi of Hilversum? Snel een eensgezinswoning leegmaken vanwege een overlijden? Een schuur of grote garagebox leegruimen vanwege een woning verkoop?

Wij maken uw woning leeg en verkoop klaar voor overdracht aan de nieuwe kopers conform eisen makelaar.

U heeft een overlijden in de familie. Dit is verdrietig en stressvolle moment in uw leven. Een dierbare missen is al heel emotioneel. Een woning vervolgens ontruimen staat uw hoofd al helemaal niet naar. Wel moet u de persoonlijke dingen uitzoeken zoals papieren en dierbare aandenken. De rest van de spullen en meubels opruimen is dan geen fut meer. Families krijgen dan ook soms ruzie over wie gaat wat doen en vooral wie MOET wat doen. Dit wil je het liefst voorkomen. Ruzie over een woning leegmaken in Hilversum is onnodig en onplezierig en geeft geen goede band met de familie. Dit is het laatste wat je nodig hebt.

Stofzuiger schoon opleveren van een koopwoning in Hilversum.

Nadat wij uw woning leegruimen en alle grote kasten en meubels hebben gedemonteerd en weg gehaald kunnen wij elke ruimte stofzuigeren. Omdat er vaak stof onder kasten of bedden ligt waar je normaal niet goed bij kunt komen is het van belang voor het bevorderen van de verkoop om het te stofzuigeren en elke vertrek netjes schoon aan te bieden. Ook kunnen wij uw woning schoonmaken en alle natte ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet netjes nat reinigen en de woning fris laten ruiken.

Vervuilde woningen opruimen en afvoeren.

Een zwaar vervuilde koop of huurwoning opruimen betekent veel stort en voorzichtig alles afvoeren. Veel nicotine of overvolle woning betekent dat de meubels flinke schade hebben opgelopen. Meubels met een luchtje kunnen wij onmogelijk nog weggeven aan goede doelen. Daarom is dan afvoeren enige optie. Vaak bij zwaar vervuilde woningen moet behang verwijderd worden en of plafonds opnieuw geverfd worden. Dit doen wij ook.

 

Foto's

Woning leegmaken voor verkoop Hilversum
Woning leegmaken voor verkoop Hilversum
Woning leegmaken voor verkoop Hilversum
Woning leegmaken voor verkoop Hilversum


Terug