Woningontruiming 't Gooi Bel voor een vrijblijvende offerte:
085- 40 19 762

Woningontruiming

Uw huis ontruimen vanwege een verhuizing, het overlijden van iemand of emigratie naar het buitenland? Woningontruiming 't Gooi maakt uw huis snel en netjes leeg. Ook voor bedrijfsruimtes en kamers in verpleeg- en verzorgingshuizen.

Het leegmaken van een huis is een tijdrovende en stressvolle bezigheid. Wat moet er worden weggegooid? Waar laat ik die (grote) spullen die moeten worden weggegooid? Hoe ga ik dat sjouwen aanpakken? Wie gaat me helpen?

Totaalpakket

Wij bieden u een totaalpakket voor het ontruimen van uw woning:

  • Wij leveren de woning helemaal leeg en bezemschoon op, conform de eisen van woningbouwvereniging of makelaar.
  • Inkoop van spullen tijdens het leegruimen van uw huur- of koopwoning. In sommige gevallen is zelfs mogelijk om de ontruiming gratis te doen!
  • Herstelwerkzaamheden zoals gelijmde vloerbedekking verwijderen of gaten dichten in muren en plafonds.
  • Schoonmaakwerkzaamheden zoals de keuken ontvetten of de badkamer ontkalken.
  • Wij kunnen onze eigen verhuislift inzetten met een bereik tot 10 verdiepingen hoog.
  • Bruikbare meubelen brengen wij naar een goed doel voor hergebruik.
  • Wij voeren afval op een milieuverantwoordelijke wijze af.
  • Wij kunnen zorgen voor (tijdelijke) opslag van uw spullen.

U ziet, u kunt met ons alle kanten op. Wat uw wensen ook zijn; wij hebben voor alles een oplossing!

Wanneer u een afspraak met ons maakt kunnen wij binnen een week – desgewenst zelfs binnen 1 dag – uw huis, kamer of bedrijfsruimte leegmaken. Wij komen graag eerst langs om een goede inschatting te maken van het werk. Lees hierover meer bij onze werkwijze.

Woningontruiming 't Gooi staat al sinds 1994 bekend als snel, netjes, vakkundig en betrouwbaar. U kunt op ons rekenen!

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 085- 40 19 762.

Hergebruik via goede doelen


Spullen die u niet meer wenst maar nog goed bruikbaar zijn, worden geschonken aan goede doelen. Zo krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt het milieu ontzien. Ook kunnen wij de spullen naar een goed doel van uw keuze brengen.

Milieubewust afvoeren afval


Het op de juiste wijze afvoeren van alle soorten afval is voor ons gesneden koek. Wij zorgen dat uw spullen op een milieuverantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. De spullen worden gescheiden aangeboden aan de gemeentelijke vuilstortplaats.

Werkwijze


Een ontruiming is een tijdrovende en stressvolle bezigheid. Door onze persoonlijke werkwijze hebben wij sinds 1994 al vele tevreden klanten kunnen helpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Bezemschoon


Een woning of bedrijfsruimte bezemschoon opleveren wil zeggen dat wij de gehele ruimte leegruimen. Van zolder tot kelder. Wij leveren alles schoon en netjes op. Geheel conform de eisen van de makelaar of woningbouwvereniging.

Herstelwerkzaamheden


Het is bij/na een ontruiming vaak nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan verwijderen van behang en vloerbedekking, of het repareren van gaten in muren en vloeren. Wij kunnen alle werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren.

Inkoop goederen en meubels


Tijdens een woningontruiming komt het regelmatig voor dat er nog meubels of andere goederen met waarde in een woning aanwezig zijn. Deze goederen kunnen wij desgewenst van u overnemen tegen een reële inkoopwaarde.

× Stel een vraag via Whatsapp