Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woningontruiming Baarn

Woningontruiming Baarn

Woningontruiming Baarn biedt u hulp en advies bij het leegmaken van uw huur- of koopwoning. Bel voor een gratis offerte 085 - 401 97 62.

Heeft u een andere in koopwoning gekocht in Baarn? Verhuist u naar een andere huurwoning? Moet één van uw ouders plotseling kleiner gaan wonen? Of moeten uw grootouders naar een verzorgings- of bejaardentehuis?

Het maakt voor ons niet uit om welke soort ontruiming het gaat. Woningontruiming Baarn biedt u hulp en advies bij het leegmaken van iedere ruimte.

Het leegmaken van een ruimte – en het eventueel verhuizen erna – is stressvol, hectisch en intensief. Bovendien kost het enorm veel tijd qua voorbereiding en uitvoering. Woningontruiming Baarn is u hierbij graag van dienst. Wij zijn ervaren en werken daardoor efficiënt. Elke woning maken wij snel en vakkundig leeg en leveren het kaal en bezemschoon op. Volgens de eisen van de woningbouw of makelaar. Bel voor een gratis prijsindicatie naar: 085 - 401 97 62.

U wilt weten wat een ontruiming in Baarn gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.

Woningontruiming Baarn Snel en efficiënt

Wij zijn de betaalbare oplossing voor al uw ontruim- en verhuiszorgen. Onze ervaren medewerkers werken volgens richtlijnen; zorgvuldig en discreet. Er wordt gebruik gemaakt van speciale inpakmaterialen om uw spullen te beschermen. Wij werken snel maar kunnen ook onze spoedservice inschakelen als het moet. Bel voor meer informatie: 085 - 401 97 62.

Meubilair en andere goederen die tijdens het leegmaken van de woning overbodig blijken, nemen wij graag van u over. Deze schenken wij namelijk aan goede doelen. Zo ontzien we het milieu en krijgen bruikbare spullen een tweede leven bij mensen die er enorm blij mee zijn.

Kapotte en onbruikbare spullen brengen wij op een verantwoorde wijze naar de gemeentelijke milieustraat voor recycling.

Totaalpakket

Wij kunnen de volgende werkzaamheden aanbieden:

 • Het veilig en efficiënt in- en uitpakken van dozen en meubilair.
 • Taxeren van inboedel.
 • Het opslaan van uw meubilair en andere spullen.
 • Het transporteren van de inboedel.
 • Schoonmaken van bijvoorbeeld keuken, badkamer, vensterbanken enz.
 • Inkoop van meubels en andere spullen.
 • Advies en hulp geven bij tuinonderhoud.
 • Leeghalen, opruimen en afvoeren van zolder, kelder of een overvolle tuin.
 • Verwijderen van vloerbedekking en elektronische installaties.
 • Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.
 • Verhuur verhuislift met personeel tot de 10 de verdieping.

Woningontruiming Baarn is specialist in het vlot en vakkundig leegmaken en bezemschoon opleveren van elke woning.

Seniorenverhuizing

Onze team van Woningontruiming Baarn heeft veel ervaring met senioren. Wij zetten net een stapje extra in ons werk voor onze ouderen. Voor deze groep hebben wij een speciaal pakket. Moet een seniorenverhuizing uitgevoerd worden? Bel ons voor advies en een prijsindicatie. Ons vakkundige team kan u de gehele verhuizing uit handen nemen.

Misschien wilt u alleen de persoonlijke spullen (voorlopig) meenemen? Wij kunnen alle spullen inpakken en de gehele ruimte leeghalen. Dan maken wij alles keurig schoon. Daarna voeren wij de noodzakelijke herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uit. Standaard ruimen wij alle afval gescheiden en milieuvriendelijk op. In het nieuwe onderkomen pakken wij ook alles uit voor. Alle meubelen zetten wij weer in elkaar en richten het nieuw onderkomen geheel in. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de woning woonklaar is. Uw ouder, grootouder, of om wie het ook gaat, hoeft alleen maar in te trekken. Hoe fijn is dat!

Heeft u meubels en andere huisraad die u niet meer wenst? Of misschien antiek of verzamelingen? Wij nemen die graag van u over. Bruikbare spullen schenken wij aan goede doelen.

Woning snel bezemschoon door Woningontruiming Baarn

Wordt u plotseling geconfronteerd met een verhuizing in Baarn? Maak gebruik van onze spoedservice! Heeft u vragen over een klus? Wilt u misschien een prijsindicatie? Of heeft u extra meubels die u kwijt wilt? Of teveel aan goede meubels voor een goede doel?
Bel ons en onze adviseur komt gratis langs om de werkzaamheden te bekijken en om alles te bespreken van ons. Onze offerte is gratis!

Bel Woningontruiming Baarn voor al uw vragen. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. Bel ons op 085 - 401 97 62.