Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woningontruiming Naarden

Woningontruiming Naarden

Woningontruiming Naarden maakt uw woning in leeg en bezemschoon volgens de eisen van de woningbouwvereniging of makelaar. Wij kunnen uw woning, kamer, appartement of bedrijfsruimte binnen enkele dagen kaal en schoon opleveren. Zelfs binnen één dag wanneer u dat wenst. Bel 085 - 401 97 62 voor een gratis offerte.

Of het nu gaat om een woonhuis, flat of seniorenwoning in Naarden, u kunt bij Woningontruiming Naarden terecht voor elk project. Omdat geen één situatie hetzelfde is, is het belangrijk dat wij de ervaring hebben om goed in te schatten wat er bij het leeg halen van uw woning komt kijken.

U wilt weten wat een ontruiming in Naarden gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.

Het kan zijn bijvoorbeeld dat u vóór een bepaalde tijd de ruimte leeg moet opleveren i.v.m. huur of hypotheek. Door goed te luisteren naar uw wensen kan ons team hier haar eigen planning op aanpassen, zodat u niet nog eens met extra kosten komt te zitten. Of maak gebruik van onze spoedservice!

Woningontruiming Naarden berekent één prijs en géén kosten achteraf. Wilt u weten hoeveel alles gaat kosten? Bel ons voor een gratis en vrijblijvende offerte voor het kaal en veegschoon opleveren van uw woning: 085 - 401 97 62.

Advies en begeleiding

Wellicht wilt u meubels behouden of verhuizen. Ook daarin kunnen wij u adviseren of begeleiden. Er worden van te voren duidelijk afspraken met u gemaakt, zodat wij samen weten waar we aan toe zijn en u verder niet om hoeft te kijken naar het leegruimen van de woning.

Mocht u andere specifieke wensen of vragen hebben, stel ze gerust. In veel gevallen kunnen wij u een goed advies geven. Uw wensen en voorkeuren zijn het belangrijkste voor ons.

Schroom niet om ons te bellen met uw vraag, wij geven u graag antwoord of komen bij u langs om samen te kijken wat mogelijk is.
Ook klanten die in het buitenland verblijven en in Nederland een woning, inboedel of bedrijfspand moeten leegmaken, kunnen wij van dienst zijn. Wij houden u dan per e-mail en met een fotorapportage op de hoogte van de stand van zaken. Tegenwoordig kan het zelfs met videobellen. Zo kunt u gerust zijn dat alles volgens uw wensen wordt uitgevoerd.

Combinatie woning leegmaken en verhuizen

Wij doen naast een woningen leegmaken ook verhuizingen en bieden dus een combinatie aan van beiden, inclusief afvoeren van goederen en afval. Zo kunt u in één dag uw verhuizing geregeld hebben. Alle overgebleven meubels zonder nieuwe bestemming ruimen wij netjes op en schenken aan een goed doel. Wanneer er dus nog spullen overblijven zoals afval of kapotte meubels, dan ruimen wij alles netjes en verantwoord op. Elke woning leveren wij standaard netjes, kaal en bezemschoon op. De volgende bewoner kan zo intrekken.

Verhuislift

Woningontruiming Naarden kan tijdens het verhuizen en leegmaken van elke ruimte onze verhuislift inzetten. Deze verhuislift gaat tot de 10de etage en vergemakkelijkt de klus en voorkomt schade aan uw inboedel. Tevens kunnen wij deze lift ook verhuren om bijvoorbeeld een bank naar boven te tillen. Heel handig als u geen lift heeft in uw flat.

Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.