Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Woningontruiming Hilversum

Woningontruiming Hilversum

Woningontruiming Hilversum voor het razendsnel en bezemschoon opleveren van uw huur- of koopwoning in Hilversum. Bel voor een gratis offerte: 085 - 401 97 62.

Moet u plotseling verhuizen? Gaat u kleiner wonen? Of juist groter? Denkt u aan al het inpakwerk en hulp dat u moet regelen, vooral het zware sjouwwerk? Het team van Woningontruiming Hilversum neemt graag al uw ontruim- en verhuiszorgen uit handen. Wij helpen u graag bij het leegmaken van uw koop- of huurwoning en deze veegschoon op te leveren.

Wij zijn goedkoop, snel en efficiënt. Ontruimingen al vanaf 150 euro. Onze medewerkers zijn ervaren en snel met het in- en uitpakken, verwijderen en ophalen van inboedels en andere spullen. Wij gebruiken speciale inpakvilt en bubbelfolie om uw meubilair en breekbare spullen in te pakken. Met onze eigen verhuiswagens transporteren wij uw waardevolle spullen veilig en zonder problemen naar uw nieuwe onderkomen. Onze klant is koning!

U wilt weten wat een ontruiming in Hilversum gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 085 - 401 97 62.

Wij kunnen de werkzaamheden uitvoeren geheel volgens de eisen van de makelaar of woningbouw. Deze werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit:

 • Leegmaken en veegschoon opleveren van uw woning, kamer, appartement of bedrijfsruimte.
 • Veilig vervoer van alle meubels en andere spullen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden.
 • Kleine reparaties en onderhoudswerk.
 • Opslagruimte voor uw spullen.
 • Het verwijderen van alle vloer(bedekking) en elektrische installaties.
 • Advies en hulp bij tuinonderhoud.
 • Inkoop meubels en andere bruikbare goederen.
 • Het veilig in en uitpakken van inboedel en andere spullen.
 • Taxatie van meubilair en verzamelingen.

Wij helpen graag onze senioren met verhuizen

Senioren, minder validen en hulpbehoevenden zijn onze meest trouwe klanten. Voor deze speciale groep hebben wij een breed pakket aan diensten. Speciale opdrachten en aanvragen voeren wij ook graag uit. Denk maar aan het woonklaar maken van een nieuw onderkomen.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de spullen verhuist Woningontruiming Hilversum u in 2 dagen. Maar we hebben ook een spoedservice. Heeft u een spoedklus? Binnen één dag kunnen wij uw woning of pand netjes leeghalen en kaal en bezemschoon opleveren. Zoals het in de originele staat was.

Heeft u meubilair en ander spullen die u niet gebruikt? We nemen het graag van u over. Veel van onze spullen schenken wij aan liefdadigheidsinstellingen en zo helpt u mee. Mindervermogenden worden op deze manier geholpen aan goede meubels en andere goederen. Spullen die onbruikbaar zijn vervoeren wij verantwoord af naar de gemeentelijke mileustraat.

Steun een goede doel en kies voor Woningontruiming Hilversum

De bruikbare spullen die u niet meer wilt, doneren wij. U steunt dus automatisch een goed doel wanneer u voor ons kiest.
Graag nemen wij alle goede meubels en andere huisraad die u niet meer wilt, van u over. Heeft u nog bruikbare spullen staan en wilt u het graag kwijt? In uw schuur, zolder of garage? Wij schenken alle bruikbare spullen zoals inboedel, huisraad, witgoed, goede kleding, kantoorartikelen en andere goede spullen aan verschillende goede doelen.
Wij schenken regelmatig aan verschillende instellingen zoals :

 • De Weg Geef Stichting
 • Stichting Kika
 • Stichting Doe een wens
 • De Voedselbank

Onze adviseur komt graag langs voor een gratis gesprek en een vrijblijvende offerte! Bel ons op 085 - 401 97 62.

Hennepplantage of wietkwekerij in Hilversum?

Woningontruiming Hilversum kan een wietkwekerij snel en goedkoop leegmaken en opruimen.
Ontdekt u als verhuurder of eigenaar dat er een wietkwekerij is opgezet in een woning of pand dat u verhuurd heeft? Als de overheidsinstanties zijn langs gekomen blijft u achter met een grote puinhoop. De huurder is meestal spoorloos of in de gevangenis. Laat een hennepplantage of wietkwekerij vakkundig leegmaken door Woningontruiming Hilversum. Dit soort klussen hebben wij vaak gedaan. Vakkundig dus in het demonteren, leeg maken en opruimen van elke hennepplantage of wietkwekerij. Door de verschillende vallen die er worden gezet om mensen buiten te houden, de chemische stoffen die aanwezig zijn is het een gevaarlijke klus. Vaak is er ook geknoeid met de elektrische installaties. Gelukkig kunt u ons gespecialiseerd bedrijf Woningontruiming Hilversum inschakelen. Onze vakkundige medewerkers herstellen uw pand of woning zoals het was in de originele staat. Netjes, kaal en veegschoon. De volgende huurder kan er zo in.